Lliuratas els distintius del Sistema Integral
                                de Qualitat Turística en Destinacions




 

Un total de 21 empreses de Capdepera han aconseguit el distintiu del Sistema Integral de Qualitat Turística en Destinacions (SICTED) per la tasca realitzada durant el 2011.

 

El batle de Capdepera, Rafel Fernández, el regidor de Turisme, Gabriel Torres, i el director de l’Agència de Turisme de les Illes Balears, José Marcial Rodríguez, han fet entrega dels distintius en un acte al centre Cap Vermell, on han acudit els representats de les empreses guardonades.

 

Les autoritats polítiques han mostrat la seva satisfacció perquè amb aquestes actuacions Capdepera és cada vegada més atractiva per la qualitat turística que ofereix.

 

El mes passat, Capdepera va ser guardonada a la Fira Internacional de Turisme de Madrid (FITUR) per estar adherida al SICTED. Per al municipi, formar part del sistema és beneficiós perquè ofereix al visitant un nivell de qualitat a tots els serveis turístics, cosa que li aporta satisfacció i, per tant, ajuda a la fidelització. Com a empresa, el SICTED promociona el negoci de forma gratuïta i dóna assistència tècnica.

 

Les empreses adherides al SICTED han de complir amb una manual de bones pràctiques en el qual s’especifiquen les pautes a seguir amb els clients, els serveis externs o les instal·lacions, entre d'altres.

 

El SICTED és un projecte de millora de la qualitat en les destinacions turístiques promogut per la Secretaria d’Estat de Turisme i la Federació Espanyola de Municipis i Províncies, del qual formen part 131 destinacions a tot Espanya.