Al darrer Ple Ordinari es demostrà que el batle, Sr. Fernández, només té un sol interès, i aquest no és altre que la fiscalització i obstaculització del treball dels partits de l’oposició





Al darrer Ple Ordinari es demostrà que el batle, Sr. Fernández, només té un sol interès, i aquest no és altre que la fiscalització i obstaculització del treball dels partits de l’oposició mitjançant arguments que ni ell mateix es creu.

Aquest fet començà amb la reducció de plens ordinaris, passant de 9 anuals a 6, amb l’excusa que preparar un plenari ordinari és molta feina i que d’aquesta manera vol evitar plenaris buits de contingut. Aquesta declaració demostra la nul·la capacitat de feina que tenen tots els membres del seu equip.

 La següent passa fou la creació d’un reglament, aprovat en Junta de Govern Local, pel qual es regulà l’accés a la informació per part dels regidors i a obtenir còpies dels expedients mitjançant autorització del mateix batle, com a mesura per saber de primera mà que és el que vol conèixer l’oposició.

La següent passa, i de moment la darrera, ha estat la creació d’una Comissió Permanent Informativa per a anular totes la comissions informatives existents. D’aquesta manera vol eliminar que els regidors dels partits de l’oposició tinguin possibilitats de fer la seva feina mitjançant l’assistència a las diferents comissions que hi havia anteriorment, com la de Turisme, Medi Ambient, Urbanisme, Interior, Cultura o Serveis Socials. El batle i els seus socis han decidit la creació d’aquesta comissió per a dificultar la nostra tasca i de passada ells treballar menys.

 Un autèntic despropòsit, amb l’única intenció d’amagar la inestabilitat i els molts dubtes dins l’actual govern municipal, on cada regidor fa el que li dóna la gana o més directament no fa res de res. Una actitud totalment dictatorial, d’un estil marxista–leninista digna del Sr. Fernández, que a més a més no té cap problema a mostrar, en el transcurs dels plens, una actitud prepotent, totalment indigna d’un batle que, segons ell, vol cercar el consens.