Al segon 29 d'aquest vídeo podreu veure la capçalera de  Cap Vermell.



La Fundació PuntCAT ha guardonat el vídeo de l’ACPG amb el premi a la Millor Realització, en considerar “que és el vídeo que presenta un treball de fotografia i d'edició més cuidat”. A més a més, la nostra proposta esta dins dels 10 vídeos més votats per la gent.

El Premi a la Millor Realització ha estat avaluat pel jurat del concurs, integrat per les següents tres persones:


Sra. Carme Bastè i Pasqual

Directora de Responsabilitat Social Corporativa de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals i de La Marató de TV3 . Patrona de la Fundació puntCAT.

Sr. Joan Francesc Gras i Alcoverro

Tècnic electrònic i llicenciat en Comunicació Audiovisual. Professor de sistemes tècnis de processos i mitjans audiovisuals. Expresident de la Fundació puntCAT i actual membre del seu Consell Assesor.

Sr. Carles José i Solsona

Director General de l'Associació de Productors Independents de Catalunya.

El concurs.

En el context del seu aniversari, i sota la pregunta de “Per què ets una web punt.cat?”, la Fundació PuntCAT ha organitza’t un concurs amb motiu de la celebració dels 50mil.cat, és a dir, més de 50.000 pàgines web amb el domini .cat. L’ACPG hi va participar amb un vídeo que intenta transmetre els seus valors, la seva força, la seva identitat... en definitiva, el qui som. Us convidem a veure’l a continuació.

Les altres categories premiades i els seus guanyadors són:

Millor idea original: PIRATA.cat
Maximització de recursos: ASTRES.cat
Vídeo puntCAT: EUTOPIA.cat
Vídeo més popular: MIRAMAUTISME.cat


La ACPG agrupa més de 250 mitjans digitals i premsa gratuïta a Catalunya, Illes Balears i Andorra, aconseguint així gairebé 2 milions de lectors i més de 2 milions i mig d'usuaris únics. A través d'aquest vídeo hem volgut transmetre la nostra força, la nostra passió per la notícia, el nostre abast i el que som.