Nota de premsa


Campanya de roba solidària 2011, a les escoles de Mallorca














   En un entorn de crisi i de retallades en la política social del país, Càritas i la Fundació Deixalles inicien una campanya de recollida de roba en els centres escolars de Mallorca al octubre que ve.
   La campanya consisteix a realitzar recollides puntuals de roba en els centres escolars durant una setmana, o tot el curs acadèmic 2011-2012, segons les possibilitats de cada centre, al mateix temps que es desenvolupa una tasca de sensibilització entre la població escolar i familiar.
   L'objectiu de la campanya és agrair a la societat balear la seva fidelitat demostrada durant anys amb les dues entitats socials i recollir la roba de segona mà, neta i en bon estat, i la roba de temporada que no facin servir les famílies de Mallorca.
   Per això, el lema de la Campanya diu Gràcies per la teva roba usada: és la nostra eina de treball.
   La Fundació Deixalles juntament amb Càritas Mallorca fan recollida selectiva de roba des de fa 25 anys. Per ambdues entitats, el taller de roba forma part del pla de formació per a la reinserció sociolaboral de persones amb dificultats, de millora ambiental i de promoció de la solidaritat social, tal com els seus propis principis i objectius ho indiquen.