I el darrer punt del plenari que???







Mateu Melis Tous, major de edat,  actuant com a regidor de ES GRUP a l’Ajuntament de Capdepera:

Exposa:
    Després de llegir la nota de premsa que ha enviat l’Ajuntament, tornam a reafirmar l’obscurantisme i les ganes d’amagar la realitat política municipal a la població interessada en els temes que afecten als ciutadans.
Al document que hem pogut llegir als mitjans de comunicació, només fa resò dels primers punts de l’ordre del dia, obviant el darrer que és el de precs i preguntes on, un cop cada mes, té la paraula l’oposició. És en aquest punt on se fiscalitza la labor de l’equip de govern i se justifica la feina de l’oposició. Ha quedat clar que a aquest equip de govern això no li va massa bé.
   Dons, al passat plenari és va poder evidenciar com el Batle ha incumplit nombrossos acords de ple, ha deixat caducar expedients disciplinaris sense que se ens doni una resposta convincent, el regidor d’urbanisme reconeix que no és capaç de portar endevant el seu departament, no se responen a les preguntes sobre els presupostos d’enguany  i el Batle no sap que respondre quan s’el pregunta per la seva gestió durant aquest darrer any, amés d’altres qüestions que podreu veure a l’acta. Al poble l’interessa la realitat, i el que publicau no ho és. Consideram  molt greu la actitut autoritària i antidemocràtica de l’equip de govern, deixant de banda l’opinió de l’oposició. Ens pareixería be si paguessin els partits que governen, però  pagau la cap de premsa amb doblers municipals.
   Per tot això.

Demanem:
   Se convoqui una comissió explicativa del per qué s’ha amagat aquesta informació a la premsa escrita i digital i quin criteri s’han seguit per elaborar aquesta informació.

Capdepera a 3 de febrer de 2011.



 
  Mateu Melis Tous

  Regidor Es Grup