Diumenge, dia 19 de desembre a les 18.00h   al teatre d’Artà 

  Dimats, dia 21 de desembre a les 19.00 hores. Llibreria Bolic de Capdepera


Cuina Mallorquina Vegetariana és un llibre de l’editorial Documenta Balear que recupera i elabora receptes vegetarianes de la nostra tradició culinària i n’adapta d’altres introduint, per primera vegada a la cuina mallorquina, ingredients com el seitan o la soja. Un llibre nou, diferent i contemporani sense perdre, però, el respecte i el gust de la cuina mallorquina de sempre.

Tres cuineres vegetarianes, tres fotògrafs,quatre tastadors, productes de temporada i ecològics, un grapat de receptes i consells culinaris, dotze dinars de diumenge, una cultura, una tradició, un polsim de creativitat i un polsim d'il·lusió.

Aquests són els ingredients que han utilitzat les tres autores d’aquest llibre per a recuperar i elaborar receptes mallorquines tradicionalment vegetarianes i adaptar-ne d’altres introduint ingredients com el seitan i la soja.
Un llibre de cuina diferent amb les receptes de la cuina mallorquina de sempre.

 Cap Vermell va acollir al seu dia (31 de maig de 2007 fins dia 1 de maig de 2008) algunes de les receptes que ara són el bressol d'aquest llibre. Clicau damunt el títol per recordr-les:

RECEPTES DE CUINA VEGETARIANA 

RECEPTES DE CUINA VEGETARIANA 2 

ONA VEGETAL 3. Cuina vegetariana

ONA VEGETAL 4. Cuina vegetariana

ONA VEGETAL 5: Postres 

ONA VEGETAL 7: Pa i entrants



Estrella Alba Troya (Artà, 1981) és naturòpata titulada en Medicina Xinesa i cursa els estudis de Dietètica i Nutrició. Vegetariana durant nou anys i macrobiòtica els dos darrers, es dedica professionalment al món de la salut holística des de la seva consulta privada i imparteix cursos de nutrició i cuina vegetariana. Va ser colocutora del programa Ona Vegetal de Capdepera Ràdio durant dos anys.

Catalina Piris Obrador (Artà, 1976) és educadora social, quiromassatgista i cantant del grup Perversions. Vegetariana des de fa deu anys, ha impartit tallers de cuina vegetariana. Colocutora del programa Ona Vegetal. En relació amb aquest programa, va col·laborar en la publicació de receptes de cuina vegetariana en la revista digital Cap Vermell i en l’elaboració d’unes publicacions mensuals de receptes de cuina vegetariana a Capdepera.

Maria Antònia Santandreu Massanet (Artà, 1975) és diplomada en Magisteri i especialitzada en audició i llenguatge. Actualment exerceix la seva especialitat a l’escola pública de Capdepera. Vegetariana des de fa setze anys i aficionada a la cuina, ha assistit a nombrosos cursos de cuina vegetariana i nutrició. És coautora del llibre Narracions tradicionals gabellines publicat per l’Ajuntament de Capdepera l’any 1999. A totes tres les uneix l’amistat i una afició per la cuina que les va dur a embarcar-se durant tres anys