Dilluns, dia 8  de juny, entrem en la fase 3 de la "desescalada" que suposa un increment de les activitats permeses. En el quadre resum podeu veure les restriccions que encara perduren, cal recordar que encara som a l'Estat d'Alarma i el virus encara és present, encara que el nombre d'infectats i morts ha minvat dràsticament inclús en les comunitats amb major incidència. 

Voldríem fer un pensament i recordar que cal complir les indicacions sanitàries i mesures de prevenció bàsiques. Dissortadament no tots els establiments compleixen amb l'ús de mascaretes, desinfecció i distanciament. Mentre que d'altres, molts,  han complit estrictament.

Recordem que la normalització de la vida social passa per evitar rebrots i en una comunitat com la nostra, tant depenent del turisme, a més cal donar una imatge de seguretat i confiança als nostres futurs visitants. No sabem si som conscients que, col·lectivament, hem de ser capaços de reactivar l'economia i la vida social segura i això passa per ser responsables individualment i col·lectivament. I això val per tothom: ciutadans, comerciants, clients, autoritats...