"La presentació de les plantilles de l'Escolar ha estat el punt de partida de la temporada 2017-2018."








 

El començament no ha estat gens fàcil, s'han hagut de superar molts d'entrebancs, però amb esforç, lluita i sobretot il·lusió s'ha pogut fer realitat un projecte esportiu de qualitat al nostre municipi. 

Volem dir que tot això no hagués estat possible sense l'ajuda de moltes persones i entitats com l'Ajuntament de Capdepera, els patrocinadors i les empreses que han col·laborat amb els esdeveniments desenvolupats. 

També volem agraïr als pares i mares que ens han donat la confiança de dur als seus fills al club, als socis i aficionats pel seu suport. A l'encarregat del camp, en Manolo Navarro, per la seva constant ajuda. A en Xisco Mena per la seva col·laboració en temes federatius i a na Pilar Gasull pels temes jurídics. També a l'Associació Festes del Carme per la gustosa paella que ens va cuinar i em Javi López magnífica amenització. No ens podem oblidar dels entrenadors del club que s'han involucrat de manera immediata al projecte. Dels delegats per la seva feina que moltes vegades és poc reconeguda però importantíssima. I, com no, del nostre coordinador Jeroni Adrover, el pilar fonamental de tota l'estructura esportiva i que ha ajudat a construir aquest nou projecte de club.

Per tot això, volem donar les gràcies una vegada més a tothom i assegurar que seguirem fent molta feina perquè el club avanci i creixi molt més i intentar tornar a ser un club reconegut i amb una base sòlida pel futur.

La junta directiva del C.E Escolar.