Proclamat com president en candidatura única al congrés local del Partit Popular


El Partit Popular de Capdepera ha celebrat aquest dissabte, 21 d'octubre, el congrés local del que han sortit proclamat com president Paulí Faba (Capdepera) en candidatura única.

Paulí Faba, president del PP de Capdepera, ha destacat en el seu discurs que "a la nostra junta hem aconseguit que hi hagi afiliats de totes les sensibilitats del partit; i això ens fa més grans". A més, Faba ha destacat, en aquest sentit, que "les coses han canviat molt amb la presidència regional de Biel Company, el que es tradueix a notar que a la junta hi ha molta més il·lusió".

El president del Partit Popular de Capdepera compta a la seva junta amb Maribel Vives, Pilar García, Miquel Riera, Tomeu Gaura, Francisco García, José Medina, Joan Sard, Pedro Sansó i Leonor Llabata.

Es tracta d'una junta amb la que, segons Faba, "aconseguiremos fer arribar el nostre missatge a tota la nostra gent per aconseguir la alcaldia d'un poble que es mereix el millor i els millors en una institució tan important com és l'Ajuntament".

Nota de premsa