Des de De Llevant a Grècia pels refugiats volem fer un segon viatge de voluntariat a Grècia i cercam persones interessades.  
 


  
 
"CRIDA PER ORGANITZAR UN SEGON VIATGE DE VOLUNTARIAT A GRÈCIA"

Fa un poc més de mig any que partírem a Grècia a ajudar amb el que es pogués davant l'arribada constant de persones en cerca de refugi a Europa, més encara després de veure com els governs i la UE responien amb la construcció de murs i acords fronterers per impedir-los la seva arribada.

La situació, ara mateix, és igual o ens atreviríem a dir que pitjor que quan hi anàrem. Continuen morint milers de persones al mar Mediterrani. Les que aconsegueixen arribar queden estancades al primer país d'arribada entre camps i reixes. Falten mans de voluntaris/es i ara més que mai.

És per això que, vist que hi ha persones interessades en partir, feim una crida a organitzar un segon viatge aquest estiu per anar a ajudar a aquestes persones en la seva arribada a Europa. Els que hi anàrem l'any passat, en Damià , na Catalina, na Marga i en Pere possiblement no hi poguem anar com ens agradaria, però ajudarem amb el que faci falta. Si hi ha suficient gent interessada, mirarem de fer una reunió per començar a concretar dates i projecte. Seguim!"
 

Per a més informació consultau la pàgina de Facebook: De Llevant a Grècia pels refugiats i el blog: https://dellevantagrecia.blogspot.com.es/ perquè es puguin posar en contacte amb nosaltres.