Sembla que el proper dijous dia 25 de maig a les 19 hores hi ha una Assemblea General Extraordinària de socis al Centre Cap Vermell...





 Ho volem fer públic, perquè mentre redactem aquest escrit, encara no s’ha publicat a la premsa local, ni s’ha comunicat directament als socis, just amb una nota, sense signatura ni data de quan s’ha convocada. Ho volem fer públic perquè pensam que es necessari que tots els socis hi haurien d’assisitir per poder informar-se dels esdeveniments que actualment tenen lloc al nostre estimat club. En principi l’assemblea només és per convocar eleccions (quan amb un acord de junta bastava), i significa que les eleccions no seran abans de dia 24 de juny. Això vol dir que si tenim la confiança dels socis i resultem elegits, no tenim temps per planificar la propera temporada.
A finals de juny, tots els clubs tenen els seus tècnics tancats i per tant és molt mal de fer poder contractar personal tècnic. Quedarà una setmana per poder inscriure els equips a sa federació i ni pensar en el tema de la roba, just tindríem un mes per triar, fer tallatges, etc..., ja que al mes d’agost tot està tancat. Maniobra per escurçar terminis i fer-mos ho tot més difícil? Que cadascú tregui ses seves pròpies conclusions. De totes formes siguin quan siguin les eleccions, posarem en marxa el nostre programa electoral per tal que, a la propera temporada, poguem tenir enllestit tot.

A la nota penjada al bar del club ja han deixat clar que només hi podran accedir els socis. Volen amagar qualque cosa? Pensam que si no hi hagués res que amagar, tothom hi hauria de poder assistir. Un altre cosa es tenir veu i vot, però qualsevol aficionat, pare o mare hauria poder almenys poder escoltar el que tenen que dir els dirigents i gestors dels seus doblers.

Seguirem informant i lluitant per intentar salvar al nostre Escolar

 

VISCA L’ESCOLAR