Que passa al port?


 
Amb el temporal de Llevant del passat febrer, en el dic del port de Cala Rajada es va obrir un esvoranc, cosa que, per desgràcia, es temia que passaria des de fa temps.

Des del Partit Popular, a principis de legislatura ja vam presentar una moció perquè es fes un projecte de reforma del dic, ja que el desgast que patia era important.
El forat es va tapar amb caràcter d'urgència, com no podia ser d'altra manera, i així s'ha quedat tota la història. Les obres estan aturades i el material sobre de l'esplanada del port.
Hi ha un gran malestar entre els usuaris i persones que tenen el seu negoci i que viuen del port ... els pescadors, les orenetes, vaixells d'esbarjo, lloguer d'embarcacions i negocis confrontants.
A l'esplanada del port es troben col·locats uns cubs de formigó de gran envergadura que impedeixen l'atracada d'embarcacions que vénen de visita, la qual cosa perjudica els negocis de restauració i comerç en general.
Pensàvem que tenint un director general de Pesca "gabelli" tindria més força per portar aquestes obres amb celeritat, o potser és que el Sr. Alcalde i el seu equip de govern no valoren, en la seva justa mesura, el port pesquer-esportiu, per a nosaltres el símil a Cala Rajada del Castell a Capdepera.
Saben que portàvem en programa electoral, com a prioritat màxima, el tema del nou espigó, així com un impuls a l'esport aquàtic. Saben per això de la nostra més profunda preocupació per aquest tema. Esperem una resposta immediata d'aquest equip de govern municipal, així com del Govern Balear, per a un ràpid desenllaç d'aquestes obres.


Junta Local Partit Popular Capdepera.