Una obra que tanca la trilogia sobre la Mediterrània de Joan Bennàssar
Amb les millors fotos de l'exposició ON ROMPEN LES ONES a Cala Rajada 2015.

 
El diumenge 23 d'abril, amb motiu del Dia del Llibre, els diaris Ultima Hora, Majorca Daily Bulletin i Mallorca Magazin oferiran als seus lectors i de manera gratuïta el llibre Batec de rems copejant la mar, amb il·lustracions de l'artista Joan Bennàssar, fotografies de les seves escultures vora el mar i textos de Antoni Planas.

Batec de rems copejant la mar suposa el tancament de la trilogia sobre la Mediterrània il·lustrada per Joan Bennàssar, al costat de les obres Mallorca eròtica i El vi veure que bec te gust de mar. Ambdúes obres presentades a Capdepera.

En aquesta publicació es narra la història social i cultural de la Mediterrània des dels orígens fins a l'actualitat, atorgant-li una especial importància al nostre arxipèlag, les Illes Balears. La presència de magnífiques fotos de l'exposició que Joan Bennàssar va fer a Cala Rajada fa dos anys i del que l'autor manté un gran record, imprimeix al llibre un cert aire gabellí.



Els lectors interessats en obtenir aquesta obra que s'entregarà juntament amb aquests tres diaris del Grup Serra poden reservar-la en el seu quiosc o punt de venda habitual.