GUANYEM PER CAPDEPERA veu amb bon ulls i dóna suport amb esperança a la possible ampliació del Parc de Llevant al municipi de Capdepera.


El de divendres 03 de febrer, al teatre de Capdepera, Antonio Muñoz del GOB i Miquel Mir, director general d'Espais Naturals i Biodiversitat del Govern de les illes Balears per MÉS, van ser els ponents d'una taula rodona on es va tractar la possibilitat d'incloure alguna zona natural del municipi de Capdepera, dins el parc natural del Llevant.

Com no podia ser d'altra manera, des Guanyem per Capdepera, veiem amb molt bons ulls i ens genera molta il·lusió que hi hagi per part d'aquests dos grups una proposta que es dirigeixi a protegir els espais amb especial valor paisatgístic i conservar els recursos naturals. Recordem que el nostre programa també inclou directrius de gestió amb transparència, participació ciutadana i sostenibilitat del model productiu.

Estem molt agraïts a tots els que treballen i participen d'aquest projecte, que busca conservar el medi ambient fent treballs d'ordenament i manteniment en zona de Parc Natural, creació i tasques de neteja de camins, prevenció d'incendis i promoció d'un model productiu alternatiu amb activitats als espais naturals respectuosos amb el medi ambient entre d'altres, generant fonts de treball sans que creen riquesa i valor al nostre poble.

A més fer esment que projectes d'aquestes característiques són no només un petit gran pas cap a la cura del Medi Ambient, sinó també una sana mesura que garanteix la prevenció d'il·legalitats de la construcció i especulació immobiliària, model de la corrupció i impunitat urbanística i manca de transparència que nosaltres com participis de la societat no defensem.

Esperem ajuntar forces i consens per poder dur a terme junts la millora del nostre municipi i les Illes Balears amb il·lusió.