Dissabte, 24 de setembre van tenir lloc la primera jornada de portes obertes



La nostra primera jornada de portes obertes el passat dissabte dia 24 va anar millor del que ens esperàvem. 
Tenim tant que agrair i a tanta gent que ho volem fer públic perquè un per un es faria llarg.

En primer lloc el nostre agraïment a les publicacions locals Faxdepera i Cap Vermell per la difusió de l'esdeveniment i per mostrar sempre interès en publicar i transmetre tot el que feim.

A totes les persones que col·laboraren aportant menjar i beure, va ser una festada.

A tots aquells que en els darrers dies han comparegut amb sacs de menjar, lleixiu, tovalloles etc. Alguns d'ells són donants anònims o bé han demanat que no publiquem els seus noms. Gràcies infinites a tots.

A L'Ajuntament de Capdepera per rebre de bon gust la nostra invitació i als regidors Javier Garcia i Mònica Viejo per la seva assistència, per escoltar les nostres suggeriments i mostrar interès per el que feim.

A tots aquells que per feines o altres motius no pogueren assistir però ens han seguit a través del Facebook i ens han transmet el seu suport.

A totes les persones que assistiren perquè varen fer que el nostre refugi tingués una vida i una alegria immenses per unes hores. Perquè les seves paraules d'ànim, de recolzament i d'agraïment per la nostra feina han fet que tinguem clar que anem per bon camí, que el que feim té sentit i que el nostre projecte ha de tenir continuïtat malgrat l'esforç sigui gros.

En definitiva, que agraïm tot i a tots per fer que un dissabte qualsevol es convertís en un dissabte especial per els petits habitants del refugi. Mimats, acaronats i alguns d'ells amb la seguretat que prest deixaran les gàbies per anar a viure a una casa.

Fins i tot hauríem d'agrair que la tempesta ens respectés i no  comencés a ploure fins acabat l'acte.

Us esperem a tots als propers esdeveniments que farem i dels que vos anirem informant. 
Gràcies infinites i emocionades per tant de bo que ens feis arribar.

Directiva i equip de voluntaris i voluntàries de l'Associació Protectora d'animals de Capdepera.