Els socialistes de Capdepera demanen un sí al canvi per retornar drets i garantir serveis públics



Iago Negueruela: «El 26J ens jugam la qualitat de l'ocupació que estam creant i la guardiola de les pensions, que el PP ha deixat a la meitat».


El
s socialistes de Capdepera han celebrat un dinar amb més de 200 militants i simpatitzants per demanar el sí al canvi per a les properes eleccions generals del 26 de juny. El candidat al Senat per Mallorca, Francisco Ducrós, ha demanat als presents «aprofitar aquesta nova oportunitat per explicar a tothom que els socialistes complim amb fets el que haviem promès, retornant drets des de totes les institucions».

Precisament, el canvi iniciat fa gairebé un any a Balears ara ha d'arribar al Govern d'Espanya, segons Ducrós, per «recuperar el sistema de dependència creat per un govern socialista i que el PP ha aturat, o recuperar els drets dels treballadors, per tal que la riquesa que genera el turisme suposi una millora de la qualitat de l'ocupació».

En aquest mateix sentit s'ha pronunciat el conseller de Treball, Iago Negueruela, qui ha afirmat que «el 26J ens jugam la qualitat de l'ocupació que estam creant i la guardiola de les pensions, que el PP ha deixat a la meitat».

Per garantir combatre la precarietat laboral i el sistema públic de pensions, Negueruela ha demanat un sí pel canvi perquè «necessitam un govern socialista que derogui la reforma laboral del PP i aprovi un nou Estatut dels Treballadors, perquè els drets sempre han arribat de la mà del PSOE».

Finalment, el socialista ha destacat la tasca que s'està fent des de les institucions de les Illes, un canvi «que no basta si no tenim a l'Estat un govern socialista que millori el finançament de Balears per garantir la sanitat, l'educació i els serveis socials».

A la trobada també ha participat el batle de Capdepera, Rafel Fernández, qui ha posat el municipi d'exemple de la forma de governar dels socialistes «i que s'ha de traslladar a Espanya amb un govern presidit per Pedro Sánchez».



Palma, 6 juny 2016