FULL DE RUTA CAP A LA POSADA EN MARXA D’ONA MEDITERRÀNIA







1. Es tanca la primera fase de la campanya “Construïm Ona Mediterrània”. L’Associació Voltor cedeix el testimoni a un organisme de nova creació que serà el responsable de posar en marxa i donar continuïtat a Ona Mediterrània.

2. Es crea una associació cultural, sense ànim de lucre, amb l’objectiu genèric de promoure mitjans de comunicació en català, que serà l’organisme encarregat de posar en marxa i donar continuïtat a Ona Mediterrània.

3. L’objectiu és que Ona Mediterrània comenci a emetre el desembre de 2013.

4. La pretensió és aconseguir 2.000 socis abans del 31 de desembre de 2014.

5. La progressió hauria de ser: aconseguir 500 socis abans de gener de 2014, aconseguir-ne 1.000 abans de la Primavera de 2014 i 1.500 socis abans de setembre de 2014

6. Els socis podran triar entre pagar una quota ordinària de 50€ o una d’extraordinària de 100€ anuals. La quota per a col·lectius i entitats serà de 150€.

7. Ona Mediterrània es finançarà a partir de: quotes de socis, donatius, festa o fira anual, publicitat i patrocini de programes i promocions del club de socis

8. Ona Mediterrània naixerà com un mitjà de comunicació plural, de qualitat, democràtic i en català.

9. Els objectius fundacionals d’ Ona Mediterrània són: oferir les notícies més importants des d’una òptica mallorquina; potenciar la indústria cultural mallorquina, i catalana en general; defensar els interessos de Mallorca; donar veu a les entitats i col·lectius de la societat civil mallorquina, de manera especial les que treballen en favor de la llengua catalana, la cultura, el territori, el medi ambient, els Drets Humans i el patrimoni.

10. Ona Mediterrània serà un equip de professionals capaç de produir continguts informatius i d’entreteniment dirigits a la majoria social de Mallorca. L’equip funcionarà en base a unes retribucions equitatives.

11. Ona Mediterrània emetrà els seus continguts a través de: ràdio FM, ràdio internet, aplicacions per a dispositius mòbils, xarxes virtuals (FB, Twitter...), altres sistemes

12. L’equip d’ Ona Mediterrània produirà continguts també per: La Veu de Mallorca, Revista del Club del Soci (semestral que rebran tots els socis)i per un segon canal de ràdio que emetrà 100% de música en català a través del web i dels dispositius mòbils.



Més informació al web
 http://onamediterrania.cat/


Ona Mediterrània