La consulta de la ponència de valors totals
de bens immobles està exposada al públic




 

L’Ajuntament de Capdepera informa que s’ha aprovat la ponència de valors total de bens immobles urbans del terme municipal, i que aquest acord suposa la iniciació del procediment de valoració col·lectiva general.

La ponència de valors totals estarà exposada al públic a la Gerència Regional del Cadastre a les Illes Balears, al carrer de Gaspar Sabater, núm. 3 de Palma de Mallorca, de dilluns a divendres, dins de l’horari ordinari d’atenció al públic, durant el termini de quinze dies hàbils (fins el 15 de juliol), comptats a partir del dia següent al de la publicació de l’edicte en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.

Contra l’esmentat acord, es podrà interposar una reclamació econòmica-administrativa davant el Tribunal Economico Administratiu Central, en el termini d’un mes, comptat a partir del dia següent al de la finalització del període d’exposició publica. Amb caràcter potestatiu i previ a l’esmentada reclamació, es podrà interposar un recurs de reposició, en el mateix termini, davant la Directora General del Cadastre, no essent possible la interposició simultània de ambdós recursos.