"...Es tracta de posar a l’abast del ciutadà la infraestructura i els coneixements tècnics necessaris per poder rebre la informació sense manipulacions polítiques i també per poder comunicar les seves inquietuts i idees sense la censura a la que ja estem massa acostumats ".



Bon dia, amic o amiga!

No sé si abans d’ara t’he fet coneixedor de l’engrescador projecte en el que actualmente estic treballant amb un grup de companys, professionals del periodisme, consistent en u canal de TV per Internet al que hem batiat amb el suggeridor nom de Sa Tevavisió (SATV).
Davant l’actual situació dels mitjans de comunicació social, absolutament al servei dels interessos econòmics i/o polítics de les minories que en ténen el control, i molt allunyats de la seva autèntica funció, la d’informar al ciutadà, ens hem decidit a engegar aquesta aventura. Es tracta de posar a l’abast del ciutadà la infraestructura i els coneixements tècnics necessaris per poder rebre la informació sense manipulacions polítiques i també per poder comunicar les seves inquietuts i idees sense la censura a la que ja estem massa acostumats.
El projecte és, a simple vista, força engrescador, veritat? El seu handicap radica en la necessitat d’assolir un nombre mínim de socis que amb l’aportació econòmica de 20 euros anuals puguin completar la quantitat contemplada al pressupost que ens hem fixat per a dur a terme el projecte amb una programació mínima i amb un mínim de qualitat i dignitat. Qualsevol persona pot ser sòcia de SATV. Segur que et fas aquesta pregunta: I què en trec jo del fet d’associar-me a Sa Tevavisió i pagar 20 euros cada any? No es tracta de pagar la quota i ja està. Ni molt manco.

El fet de ser soci o sòcia de SATV implica:
-       El dret a opinar, suggerir i decidir sobre la programació a través de l’Assamblea General que es celebrarà on-line.
-       El dret a formar part de l’Assamblea Directiva, formada per 21 persones, totes sòcies de SATV i que es podrà renovar anualment si s’escau.
-       Participar directament en la gestió del canal i en la confecció dels seus continguts. Per aquest darrer punt, SATV organitza tallers formatius gratuïts en els que els socis interessats aprenen l’ús bàsic de la càmera de TV, programes d’edició i periodisme de proximitat.

És possible que també t’estiguis demanant per què t’explic tot això. Idò la resposta és molt senzilla: el procès de captació de socis de SATV no està resultant com esperàvem. El suport moral és important i l’apreciam moltíssim. La gran majoria de gent amb la que contactam –i t’assegur que és moltíssima- considera que el projecte és una gran idea i accepta la necessitat de la creació d’un canal de TV com aquest.  Però a l’hora d’aportar els 20 euros per fer-se socis l’entussiasme decreix una mica. Directament te deman que, si encara no ho has fet, donis la passa de fer-te soci o sòcia de Sa Tevavisió. Consider que estam davant un moment i un fet històrics i que val molt la pena participar-hi.Si no pots fer-te soci o sòcia de SATV perque la teva situació econòmica no és massa bona, te propòs una altra forma de ajudar: difón el projecte entre els teus cercles d’amistat, companys de feina, família,… intentant convèncer al personal de la seva implicació pràctica. Això ho pots fer igualment si finalment decideixes sí associar-te a SATV. També tens la possibilitat de participar a la campanya de micro-mecenatge que tenim engegada:http://www.sateva.tv/fes-te-mecenes-de-satv/

Te deman disculpes per si aquest missatge te sembla massa directe o descarat, però pens que l’oportunitat ho paga. Podràs trobar molta més informació a la web de SATV: http://www.sateva.tv
Gràcies per la teva atenció.
Esper la teva col·laboració.

Jaume Rosselló 

http://mallorcatv.wordpress.com
http://barri.tv
http://jaumerossello.blogspot.com
http://jrossellovideo.blogspot.com
http://miquelcaldentey.balearweb.net