EL MEDI AMBIENT NO ES NEGOCIA











   Volem fer arribar a tots els veïns de Capdepera la nostra indignació en assabentar-nos de com, a poc a poc, avancen les construccions entre la cala de s'Agulló i Cala Agulla.
    Es pot observar a les fotos preses el passat diumenge 18 de març, que la zona de s'Aulló està patint un greu impacte ambiental per noves construccions.



    I arribarà un punt en què ens adonarem que una simple casa s'ha convertit en un complex privat perfectament urbanitzat, amb gran espai edificat.
    És evident el desinterès dels propietaris per la naturalesa, la impunitat, el sense sentit del sistema de lleis i la falta de compromís veritable! dels nostres legisladors amb el medi ambient.



     És una falta de respecte greu cap al patrimoni natural i als drets dels veïns del nostre municipi a circular lliurement per aquest espai.



    Demanam als responsables de l'administració pública que ens expliquin, a través d'aquest mitjà de comunicació, els motius i raons pels quals se'ls ha concedit el permís per a l'obra, quan hauria de ser, justament aquesta zona, protegida i declarada d'interès natural.



   Per favor, tots els veïns interessats, prenguem consciència, no podem permetre situacions semblants.



   No més materials d'obra en la naturalesa. El medi ambient no es negocia.



J.A. Romano