"Aquesta foto és de vergonya. Què hi feia al Consolat amb aquests dos individuus?"



Srs de Cap Vermell,
en primer lloc felicitar-los per la feina que fan i per permetre adreçar-me al batle del meu poble des de les seves pàgines.

Sr Fernández:

No sols he llegit l'espigolant la premsa sobre els fals xeic sinó que he llegit i escanejat la notícia sencera perquè aquesta foto és de vergonya. Què hi feia al Consolat de la Mar amb aquests dos individuus?. Tenia por que es perdessin pel camí i no trobassin el Consolat? Hi anava en nom de tot el poble de Capdepera a demanar l'interès especial i l'agilizació dels tràmits per aquesta urbanització o la via d'urgència?  O potser hi anava en nom del xeic desconegut i de falsa identitat? Tal volta demanava la desclassificació de la zona com ANEI per obtenir tots els plàcets d'aquesta macrourbanització de luxe?

Demano que ho aclareixi el més aviat possible ja que el seu sou (que es va incrementar en un saborós 40%) també l'hi pago jo i la meva família.
Més li demanaré: Ha rebut alguna compensació per aquesta desvetllada gestió? Quantes vegades ha dinat o sopat amb ells i quantes vegades vosté no ha pagat el que ha consumit? Quins beneficis personals n'obtindrà, d'aquest complex?

Si el diari recrimina al Sr Bauzá que li han pres el pél, també li ho han pres a vosté?

Més coses. En un moment de la redacció de la notícia, es diu: "Cap Vermell (la immobiliària, no la revista) dice que detrás hay un fondo de inversión de Londres. Un par de personas de este fondo vienen cada mes a Capdepera”, abunda Rafel Fernández." Com ho sap vosté, tot això? Que es reuneix amb ells, cada vegada que vénen? No troba que és dedicar-los molt de temps, per no ser del municipi? No hi ha res més important a fer a Capdepera? Ho fa a hores perdudes del seu lleure? Però, no tenia dedicació exclusiva?

Per acabar, per què el seu nom i el nom d'una empresa constructora sempre van lligats en les converses de la resta de constructors del municipi?

M'agradaria que pogués destinar una mica del seu temps a aquestes preguntes perquè, tot plegat, comença a fer pudor i no ha fet res més que començar.

En cas de no tenir resposta hauré d'elevar aquestes preguntes a la Sra. Armengol.

Els lectors m'agradaria que llegissin la notícia completa, de la qual adjunt pdf, perque s'adonin de la gravetat dels fets

MCM