Som una comunitat en què tots podem sortir beneficiats d’un port com Cala Rajada



Hola,

 
Supòs que seria fantàstic tornar als anys 2003-2004-2005 -2006, per als restaurants de Cala Rajada. Idò no seria molt difícil.

 

Quan el vaixell de Cape Balear, per desgràcia ara Interilles, i no ho dic pel vaixell, ja que aquest va millor que mai pel que fa a mecànica, però no quant a organització i sentit comú. Es tenia el vaixell i es tenia el turisme de port o de velers, que donaven diners als restaurants, etc.

Idò bé, Interilles, amb el seu vaixell, té un lloc a Ciutadella per a pernoctar, i no destorbar els velers que venien a pernoctar a Cala Rajada. Ja fa molts d’anys que deman a l'administració que els doni lo mateix que tenia Cape Balear, que era lo correcte, però sembla que, presumptament, a algú no li interessa. El dic es dedica a un sol vaixell, cosa que no es donava a Cape Balear, perquè es deia que el port de Cala Rajada era d’alt risc. Ara sembla que ha canviat, però aconseguir el que es tenia abans només és voler.

 

Com? Amb els següents horaris del vaixell, dormint aquest a Menorca, ja que té lloc suficient en el nou port de Ciutadella, amb la qual cosa donaria més servei a la comunitat.
 
                       Ciutadella > Cala Rajada: a les 08h i a les 18.30h
                       Cala Ratjada > Ciutadella: a les 09.30h i a les 20.00h  

 

Som una comunitat en què tots podem sortir beneficiats d’un port com Cala Rajada. Lo que no és just és que només en treguin profit uns pocs, els propietaris del vaixell amb bandera, que ni tan sols és espanyola.

 

Un indignat per com es comporta l’administració