Benvinguda, Maria per sa cuina...
Ja et trobava a faltar







 Ja sé que tothom té dret a unes vacances. Ja sé que els teus articles són els més "currats" de la revista (ho sent Miquel Llull_Recreo_Golea.com, però és el que pens). Ja sé que moltes vegades segons quines veritats (per molt ingènues que puguin semblar) aixequen autèntiques bòfegues en els cervells de segons quins personatges (qüestió de manca de sentit de l'humor , o manca d'autoestima, pens jo). Ja sé que duus (duis, tu i les teves amigues) una extensa i intensa vida social. Ja sé que no es pot estar en tot i pertot..., però caram! vaja vacances que t'has pegat!
Si és culpa del que et paguen a Cap Vermell, com a redactora, m'ho dius i ja parlaré amb qualcú de la revista. Jo en conec un i li diré el que li hagi de dir, però no et torbis tant a escriure, nina.
Per cert, un consell: dóna més branca als homes. Per molta que els en donis, quedaràs curta.

Una besada i fins la pròxima

Una admiradora


Nota:
Marieta, m'has fet passar una penada,  he arribat a pensar que estaves malalta, i fins i tot he temut que fossis víctima de l'auto-censura dels  "politicament correctes" de la revista. Fins que he llegit la teva darrera crònica no sabia què pensar. Passen tantes coses pel poble i tu tant de temps callada... No ho trobava normal, que vols que et digui! Algú ho havia de dir. O no?