...Es un motiu més per demanar a l’altre honorable merengue, i el cordovés català que poguem veure a Balears tant TV3 com Canal 33...






 

   Ahir dia 30 de gener, varem tenir dues transmissions, una a les 20 hores per Gol TV i per Canal+lliga, i l’altre a les 22 hores per IB3 i La Sexta.
   A la primera donaven el Sporting contra el Barça, i  la segona el Deportivo de A Coruña  contra el Real Madrid.
   Quan es dona el partit pel GolTV, si no vos agraden els comentaris que fan els locutors de la capital d’Espanya, pels que sou culés, o preferiu escoltar els comentaris en català, que fa en Pujals, que es un mestre d’aquest medi, teniu l’opció de canviar, del castellà al català. Pitjau damunt el botó del comandament a distància que posa “Audio”, sortirà una finestreta que posa Canvi d’idioma baixau un lloc i pitjau OK , i sortirà en Pujal.
   Ara bé, quan escolteu IB3, com ahir una transmissió del Madrid amb un altre equip, sigui el que sigui, sortirà aquest locutor Toni Terrades, ultra madridista, i si sou del Barça, es millor que apagueu la veu.
    Cada persona pot tenir les seves preferències, es ben legítim, però quan una persona que radia un partit, ha d’anar ben alerta en possessionar-se  tant d’una part com de l’altre, limitar-se explicar lo que el televident no pot captar, i no lo que fa aquest Terrades que utilitza una xerrameca  que fa oi sentir-lo, per lloar el seu equip desmesuradament i criticar les decisions arbitrals. Aquestes que les deixi pels televidents que tenen criteri suficient.
    Es un motiu més per demanar a l’altre honorable merengue, i el cordovés català que poguem veure a Balears tant TV3 com Canal 33, que ens tallaren, i ens obligaren a connectar emissores la major part de parla castellana.

Joan Espiritusanto