L'Agrupació de Constructors de Llevant S.A. mostra el seu suport i solidaritat a l'Ajuntament i al Batle de Capdepera

L'Agrupació de Constructors de Llevant S.A. ha mostrat aquest dilluns, 22 de desembre, el seu suport i solidaritat amb l'Ajuntament de Capdepera, i amb el Batle de Capdepera, Bartomeu Alzina, "en atribuir-se-li injustificadament la responsabilitat per uns fets que nosaltres, com a perfectes coneixedors de la problemàtica administrativa que embolica la concessió de llicència d'obres, sabem que no li són de cap manera imputables i dels quals, de cap manera, és responsable", afirmen en un comunicat.

A través de l'escrit, el president del Consell d'Administració de l'entitat Agrupació de Constructores de Llevant S.A., Luis Nebot Massanet, vol transmetre en "nom propi i en nom de tots i cada un dels membres de l'entitat referida el nostre condol més sincer i condolences pels tràgics esdeveniments esdevinguts el passat 16 de desembre" a Cala Rajada.

Alhora, el comunicat assenyala que "li traslladem la nostra repulsa més enèrgica al linxament públic i mediàtic del qual ve sent objecte aquest Ajuntament, personalitzat a la figura del seu Batle, en atribuir-se-li injustificadament la responsabilitat per uns fets que nosaltres, com a perfectes coneixedors de la problemàtica administrativa que embolica la concessió de Llicència d'Obres, sabem que no li són de cap manera imputables i dels quals, de cap manera, és responsable".

Per tot això, segueix el comunicat, "li traslladem nostra solidaritat més absoluta i suport posant-nos a la seva sencera disposició".

Image