L’ASSOCIACIÓ HOTELERA DE CAPDEPERA MOSTRA EL SEU CONDOL AMB LES FAMÍLIES DELS TREBALLADORS MORTS EN LES OBRES DE L’HOTEL DE SON MOLL

 

 

         L’Associació Hotelera de Capdepera mostra el seu condol a tots els familiars i amics dels treballadors que han mort en el tràgic succés ocorregut aquest dimarts 16. Per altra part també vol mostrar el seu recolzament a la família Serrano, propietari de l’immoble, per uns moments que també, i de ben segur, són difícils per ells.

 

         Serrano Hotels és una empresa arrelada en aquest municipi i una família pionera en quan a la reforma i actualització dels seus establiments amb l’objectiu d’oferir més i millor qualitat de servei. Al llarg dels anys ha fet una aposta clara per actualitzar els seus hotels i anar guanyant competitivitat oferint millors serveis als nostres visitants.

 

         Però aquestes tan necessàries reformes per les nostres empreses, necessiten d’una col·laboració i supervisió institucional àgil, i sobre tot, als municipis turístics que estan limitats pel temps d’execució d’obres. Sovint aquests municipis no tenen totes les eines necessàries per fer efectiva les obres i per tant, amb els mecanismes que tenen, fan el que poden. Als ajuntaments són, com tots sabem, els germans pobres del conjunt de les administracions i, dins l’actual context econòmic, es necessiten respostes ràpides i segures.

 

         Finalment ens agradaria afegir que el tràgic succés ocorregut al nostre municipi, res té a veure amb la tramitació burocràtica ja que parlam d’un fet excepcional. Dit d’una altra manera, amb llicència o sense llicència, l’accident no s’hagués pogut evitar per les condicions de força major. Que aquesta darrera reflexió no serveixi per desviar l’atenció sobre l’impacte que ha generat la mort de quatre treballadors i mostrar novament la més enèrgica solidaritat amb les famílies i els amics dels desapareguts.