Robatori sacríleg a l’església de Nostra Senyora del Carme de Cala Rajada
















El passat cap de setmana, del set al vuit de gener, es va cometre un robatori sacríleg a la Parròquia de Nostra Senyora del Carme de Cala Rajada. El dilluns va ser quan s’assabentaren de la desaparició d’una de les dues campanes que amb funció d’ornament, s’instal·laren dins el jardí  que d'aquesta església, davant l’entrada principal, i que tots coneixem.
A pesar que a l’altre part del carrer hi ha habitatges ocupats, en cap cas es va tenir constància del moment del robatori, de manera que els lamentables fets resten sense que s'hagi pogut saber qui foren els autors de la desaparició de la campana. Els fets segur que es varen dur a terme durant la nit, quan les famílies dormen i el carrer  queda completament solitari.



És de suposar que foren algunes persones, donat el pes de l'objecte robat, i probablement es degueren ajudar d'un vehicle, per tal de poder fugir amb tota impunitat i amb la màxima rapidessa.
Si algú pot donar alguna pista fiable, seria d’agrair que ho comunicàs on cregui més adient,  malgrat sigui sense identificar-se.