Hi parlà el cap pel Senat per Mallorca, Llorenç Bosch











Dijous, dia 17 de novembre, el Partit Popuilar de Capdepera organitzà un míting electoral en el Centre Cap Vermell de Cala Rajada amb un bona presència de afiliats  i simpatitzants. L'acte comptà amb els parlaments de Juan José Sard, president de la Junta local de Capdepera i de Joan Ferrer, regidor i portaveu del PP a l'ajuntament de Capdepera. Ambdós presentaren totun seguit de dades negatives de la situació econòmica de l'Estat i de les Illes Balears, tot criticant el govern socialista i demanant el vot pel canvi que els diuen representar.



   Malgrat estar anuciat, el candidat al congrés Miquel Ramis no assistí al míting, però ho  féu el candidat al Senat Llorenç Bosch qui va fer un discurs assosegat comentant la necessitat del canvi que suposarà el govern d'en Rajoy, comprometent-se a fer feina per cercar una sortida a la crisi i defensar els interesos de les Illes Balears.



Per la seva banda Antoni Pastor, batle de Manacor i president del PP de Mallorca, va fer un discurs més localista apel·lant als assitents a mobilitzar-se per a fer possible la majoria del PP.



L'acte acabà amb una copa de cava i un refrigeri.