Jornades de noves tecnologies, Jugam amb la wii, a la Residència SARQUAVITAE de Sa Font de Sa Cala-Capdepera










   Que el món està canviant i ho seguirà fent no ho dubta ningú. Estem en plena era digital, plena amb aparells que inunden les nostres cases i llocs quotidians. Som cada vegada més dependents de tots aquests "trastos" que ens ajuden a realitzar multitud de tasques i que, d'alguna manera, pretenen que la vida sigui més fàcil (o més difícil).
   Però queda demostrat que aquestes noves tecnologies no són només aptes per a algunes generacions, sinó que es pot fer partícip a qualsevol persona, fins i tot a aquelles que han passat una Guerra Civil, gairebé 20 mundials de Futbol i han vist el naixement de pel • lícules com King Kong , el mag d'Oz o el Doctor Frankenstein (per aquella dècada dels 30).



   Tot això, una vegada més a la Residència SARQUAVITAE de Capdepera, on els residents han gaudit d'una "Jornada de Noves Tecnologies" jugant a la videoconsola Wii de Nintendo. El joc triat per aprendre a gaudir dels beneficis d'aquesta teràpia recreativa han estat Els Bitlles. I així, convertint-se en una pista de bitlles virtual, els participants han practicat activitat física gairebé sense adonar-se'n.



  Tant la participació, com les ganes d'endinsar-se en aquest nou món, com el grau de satisfacció en acabar van ser molt alts. Pel que esperem es puguin repetir experiències com aquesta molt aviat. Així que d'aquí a poc els veurem millorant les habilitats amb més jocs virtuals. I qui sap si algun dia, mà a mà, amb algun dels seus néts.