Cala Rajada, concretament la Plaça dels Pins, acullirà l’elecció de Mr. Gay Mallorca 2011


   La plaça dels Pins de Cala Rajada serà l’escenari de la primera gala Mister Gay Mallorca 2011, el proper 14 de maig, que enguany a més coincideix amb la fira del Mercat Medieval de Capdepera.

   Després que l’organització Lèsbica, Gay, Transsexual i Bisexual (LGTB) proposàs Cala Rajada com a l’escenari per desenvolupar la gala Mister Gay Mallorca 2011, diferents entitats del municipi, entre les quals l’Associació Hotelera Cales de Capdepera, l’Associació d’oferta complementària de bars, restaurants i oci de Llevant i l’Ajuntament de Capdepera estudiaren la proposta a fi d’arribar a un acord.

   Ricardo Jordán presentarà la gala i comptarà amb una madrina d’excepció, la cantant Natalia (OT), que presentarà el seu darrer disc. A més, com a convidat especial del jurat hi haurà la presència de José Liberto López de la Franca, president del Reial Consell de la Casa Borbó.



   El nou Mister Gay Mallorca 2011 no només rebrà diferents premis, sinó que a més viatjarà amb totes les despeses pagades a la gala final del certamen, que serà l’1 de juliol durant la celebració de l’Orgull de Madrid.

  El certamen Mister Gay Mallorca és un exemple de normalització social del col•lectiu LGTB i és un espectacle apte per a tots els públics.

Si estàs interessat/ada a participar-hi, ja et pots inscriure com a candidat per a l’elecció del nou Mister Gay Mallorca 2011 al web del certamen: www.mrgaypride.es.

 
Departament de Premsa
Ajuntament de Capdepera