Image

Demanam disculpes pel retràs amb què us oferim aquesta notícia.


El fet és que dissabte passat, dia 20 d’octubre, com haqví3em anunciat, el nou mossèn Jaume Mercant i Simó va concelebrar, amb prop de vint sacerdots més, la seva primera missa a la parròquia Nostra Senyora del Carme de Cala Rajada. Entre d'altres, l’acompanyaren  el canonge de la Seu, mossèn Llorenç Tous; el Vicari General, mossèn Rafael Umbert; mossèn Pere Orpi; l'historiador, mossèn Antoni Gili; el Vicari Judicial, mossèn Nadal Bernat; el nostre rector, mossèn Miquel Mulet i Bujosa...


El temple presentava un aspecte extraordinari, per l'assistència massiva de gent de Cala Rajada i de Capdepera, com la que va venir de la parròquia de la Soledat de Ciutat, però també perquè havia estat engalanat amb gran encert, com sempre, per Tino Adrover. Maria Antònia Gomis, a l'orgue, i la Coral Verge del Carme contribuïren a donar lluïment a la ceremònia.


Dos germans del nou sacerdot, en Pedro i en Daniel, reberen la primera comunió de mans seves.


Desprès de la missa i la salutació per part del poble al nou mossèn, tots els assistents varen poder gaudir d’una gran varietat d'especialitats mallorquines, preparat per les dones de la Parròquia.