"Diari de Balears" i "Última Hora" d'aquest dilluns 22 d'octubre, donaven compte d'un projecte de l'Ajuntament que pretén dotar de major contingut i activitats la vida del Castell per, entre d'altres coses, convertir-lo en un dels grans pols d'atracció de l'oferta turística.

En paraules del regidor Mateu Garau als esmentats rotatius, "es tracta d'aprofitar el fet que tenim un dels monuments més visitats de les Balears (unes 78.000 persones, l'any passat), per treure'n el màxim rendiment".

Aquest projecte passaria per espectacles nocturns i mercadets medievals. Seguint amb la informació dels dos diaris, s'oferiria als turistes la possibilitat de pujar fins al Castell amb el tren turístic. Bé, en aquest últim aspecte volem creure que el periodista ho va malentendre. Pujar fins a Capdepera, encara, però fins al Castell...

També volem creure que aquesta és una informació que la premsa va aconseguir fent la seva feina, que és preguntar. Perquè si era un comunicat, a nosaltres no ens va arribar.