Els problemes de la Policia

arriben a la Fiscalia

Image           

 

L’Ajuntament ha decidit remetre a la Fiscalia l’informe que l’instructor de la Conselleria de’Interior ha dut a terme en relació a presemptes irregularitats en el si del cos de la Policia Local. El fet que el consistori hagi decidit traslladar les conclusions d’aquest informe al fiscal, delata que, com el mateix batle va reconèixer a “Diari de Balears” (25/09), “si s’ha remès al fiscal és perquè hi ha indicis d’anomalies”.

            El mateix diari parla que l’informe en qüestió “recomana la suspensió de dos superiors del Cos de Policia”. Si axò és cert, el cercle s’estreny i apunta a la cúpula d’un col·lectiu que ara és en boca de tots. Com vàrem dir en el nostre programa “El cafè dels dissabtes” (22-09) de Capdepera Ràdio, és necessari que tot s’esclaresqui aviat per evitar especulacions i oper tal de restituir el bon nom a la majoria de policies que, amb tota segueretat, res hi tenen a veure.

            És d’agrair que aquest equip de govern hagi adoptat mesures dràstiques, davant el deteriorament de les relacions internes de la Policia Local. Però, inevitablement, en el carrer sorgeix una pregunta: com així l’anterior consistori no va fer res?