La Conselleria d'Interior obre un expedient d'investigació sobre possibles anomalies en el cobrament de multes.

La Policia Local és el departament  municipal que més informació genera des que encetàrem l’era digital de “Cap Vermell”. I no sempre per bé, desgraciadament.
La darrera ha estat –és– l’expedient que ha obert la Conselleria d’Interior, a petició del mateix Ajuntament, en el qual es pretén esclarir presumptes irregularitats en el cobrament de multes.
En declaracions a “Diari de Balears” (18-09), tant l’inspector de la Policia, Juanjo López, com el batle, Bartomeu Alzina, confirmaren aquests extrems. Aquest darrer va dir que “consideram oportú posar el tema en mans de la Conselleria i que sigui un instructor el que investigui els fets i que digui si hi ha irregularitats”. De la seva banda, l’inspector va reconèixer que en la platilla hi ha “un cert malestar”.
Els ciutadans, mentrestant, sempre ens quedam una mica atònics, davant coses com aquesta. I és que fa mal efecte que els que han de vetllar per la nostra seguretat estiguin a l’ull de l’huracà i vegin la seva honorabilitat posada en dubte.
A veure si se’n treu l’aigua clara.

Image