Roda de premsa del conseller Gabriel Vicens

Image

El pasta dissabte, dia 15, el conseller de Mobilitat del Govern de les Illes Balears, es desplaçà a la nostra comarca per tal d’explicar els projectes de la seva conselleria pel que fa a la prolongació de la línia fèrria, de Manacor fins a Artà, primer, i fins a Cala Rajada, en una segona fase.


D’aquest projecte se n’ha parlat molt en els últims temps, especialment perquè l’actual govern sembla decidit a fer una aposta ferma pel transport públic. A la primera fotografia podem veure el conseller, Gabriel Vicens, amb un grup de gent del poble, encapçalat pel regidor Mateu Garau, després de fer el recorregut entre Sant Llorenç i Son Carrió, a peu.

Image


Vicenç va assegurar que en aquesta legislatura el tren arribarà a Artà i que, a més, es tractarà d’una línia elèctrificada, independent de la que uneix Palma amb Manacor. Aquesta línia respectaria l’antic traçat, fins on sigui possible.


Però el conseller no descartà, com ja s’ha dit, i en funció de les ajudes que es rebin de Madrid, s’aconseguesqui que el tren arribi a Cala Rajada, aquesta mateixa legislatura, tot i que aquest tram presenta el problema afegit de dissenyar un traçat completament nou, amb tota la seva complexitat.
Sembla que aquesta vegada, d’una vegada per totes, el tren pugui alguna cosa més que paraules. Evidentment, “Cap Vermell” farà el seguiment del desenvolupament d’aquest projecte.