L'associació TU A TU fa d'amfitrió als vins ecològics de ES VERGER

Image

Dijous dia 3 tengué lloc una cata de vins ecològics que es produeixen a la finca de Es Verger d'Esporles i a dues quarterades de Santa Maria.

Image

Els vins "Ses Marjades" i "Els Rojals" estan elaborats amb raïm de producció ecològica, a la bodega de les vinyes de S'Hort d'Es Verger, una finca del terme municipal d'Esporles al peu de Sa Fita del Ram, a una altitud de 400 metres sobre el nivell de la mar.

Amb una producció de 15.000 botelles any podem parlar d'una el.laboració artesanal de varietats autòctones com el manto negro, merlot i callet i, a més, l'esforç d'oferir una producció ecològica.

Image

La cata tengué un atent seguiment de l'explicació assaborint tres castes de vi. Dos negres i un blanc. A més se comentaren alguns aspectes de la producció i promoció dels productes ecològics i un tast d'oli fet a la mateixa finca. Els vins "Ses Marjades" y "Els Rojals" han obtingut diversos premis estatals, BIOCORDOBA i internacionals, BRUSEL.LES.

Image

L'acte comptà amb la presència d'experts catadors del municipi.

Image

La concurrència fou animada. Agraïm a l'associació TU A TU l'esforç constant que fa per aportar a la dinàmica del poble novetats com aquesta.