L'associació de veïns i veïnes d'es Carregador, es Provençals i sa Font de sa Cala fa neteja

Image

El passat dissabte, dia 17, un grup de socis de l'associació de veïns i veïnes d'es Carregador, es Provençals i sa Font de sa Cala es va posar la roba de feina i la va emprendre amb la brutor de la seva zona d'influència. I el cas és que, per bé que funcionin els serveis de neteja municipals, sempre n'hi ha que estan disposats a deixar la seva petjada d'incivisme: llaunes plàstics, papers, i també una taula, un matalàs, mantes... En fi, que, els que embruten són més dels que fan net.

Les operacions es varen centrar en el solar al voltant del punt verd, la carretera entre els creuers de n'Aladern i es Carregador, i aquesta platja. I ja veis a la fotografia la quantitat de porqueria que varen arreplegar en un matí. Ara es proposen continuar la tasca el proper més de novembre, en altres indrets de la seva zona d'influència.

Image

Enhorabona als membres d'aquesta associació, molt dinàmica i molt implicada en tot el que atany a una part del nostre municipi que, fins ara, havia romàs molt desvertebrada.