Los Monjes Shaolin guanyen una Gimcana Nocturna 2009 molt concorreguda!!













    La Gimcana Nocturna 2009, la nit més sonada de l'any, no va descebre i superant la participació de l'any anterior va convocar fins a 13 grups i més d'un centenar de persones entre participants i organització, a part de nombrós públic durant tota la nit.
   A les 22h va iniciar la gimcana amb la presentació dels grups a la plaça Castellet, tots disfressats per l'ocasió i amb un vehícle sense motor. Posteriorment tots els grups varen fer una cursa paral.lela a la plaça dels pins donant el tret de sortida a la Gimcana Nocturna, enguany dedicada a l'astronomia coincidint amb l'any 2009 com l'Any Astronòmic Internacional, que va comptar amb 8 proves als controls i 8 proves intermitges, en total 16 activitats que els grups van completar passades les 4 de la matinada. Proves aqüàtiques de nedar dins al moll o tirar-se a l'aigua amb un monopatí gegant, pujar per un fanal ensabonat, caçar anelles des de l'interior d'un "cohet volador", desfilar amb banyadors al mig del passeig marítim, fer playback i coreofrafia a l'escenari de "lluvia d'estrellas", o la prova gastronòmica on els grups s'havien de menjar cereals, sucre, llet, mel, llet condensada i fer exercicis gimnàstics, van ser les proves que van afrontar els grups. Entre controls els grups també van haver de completar tests de coneixament dels sistemes solars, planetes, desxifrar missatges amagats a bars de Cala Rajada, anar a Cala Gat a sumar graons, o simplement dur una imatge del dni d'algú nascut l'any que es va trepitjar la lluna per primera vegada, és a dir que complien 40 anys, entre d'altres proves.

ImageImage

ImageImage

  A les 5 de la matinada, després de que els grups recuperéssin forces a base d'ensaïmades i refrescs, es va procedir a donar el resultat final:

LOS MONJES SHAOLIN 78800

OSUNA POWER 77350
LAS NENAS JACKSON 76100
LOS VIGILANTES DE LA PACA 75500
XIRINGUITO 74000
ROLFMAO 72150
THE SIX HOT GIRLS 70700
LOS BOMBAYS HAWAI 66550
LOS ARRASTRAOS 65600
REGALIM 65150
BEACHEROS 63550
THE

ROCK COLORS 60900
EL EQUIPO A 58150


   Els guanyadors disfrutaran d'un Viatge a Menorca amb l'Inter Illes Express, els segons d'una jornada de relax a l'spa de l'Hotel s'Entrador, mentre que els tercers gaudiran d'un sopar a la Pizzeria Alcapone. La resta de grups tots varen tenir premis, menció especial per l'equip més jove "El equipo A" que varen ser premiats amb una pizza i refresc a la Pizzeria Alcapone per a tots els seus membres.

ImageImage

   Informar que totes les nombroses fotografies i videos les podreu trobar els propers dies al Facebook a l'esdeveniment Gimcana Nocturna 2009.

ImageImage

   Des d'Ona Verda agraïr a tothom la seva participació i esforç i animar-los a seguir fent de la Gimcana Nocturna una de les activitats importants i concorregudes de les festes.
   Aqui tenim els grups guanyadors, en el acte d'entrega de premis:



Image

Image

Image


Ona Verda