Dilluns, 18 de març, va tenir lloc a les voltes de Can Creu d’Inca, la reunió de part de l’equip de govern amb una representació dels músics dels nostre municipi. Entre d’altres punts tractaren  l’efecte de l’ordenança de la música en viu en ens bars i locals, que és complicat d’aplicar en les locals petits perquè exigeix uns equipaments tècnics i un limitadors de decibels  molt costós (implica una forta inversió inicial per poder complir l’ordenança vigent). Això fa que molts de músics no puguin fer feina en el propi municipi i han d’anar a altres pobles a treballar.

Un altre punt que s’ha tractat és la manca d’espais per assajar, actualment en el municipi no hi ha un local on poder anar a tocar. S’ha plantejat el tema dels músics de carrer, ja que en algunes ciutats com ara Palma, hi ha diferents localitzacions on els músics tenen permís per tocar. Parlem de punts concrets de passeigs o places, d’una forma regulada.

S’ha proposat crear com una bossa de treball de músics del poble, crear un llistat de grups i artistes locals al que es pugui accedir per contactar els músics locals per a fer actuacions. Altra proposta ha estat la possibilitat de crear un concurs o certamen de música pop-rock, però aquest tema s’anirà perfilant.

Els músics de Capdepera han demanat que els tinguin en compte a l’hora de programar festes, activitats culturals, presentacions de llibres o exposicions...