No s'ha fet cap nota de premsa. Però la premsa illenca recolleix per enèsima vegada la reivindicació del tren per part dels batles de Sant Llorenç, Son Servera i Capdepera, que exigeixen que “el tren de Llevant sia una realitat”:

"Els alcaldes populars, Jaume Servera, Jaume Soler i Mireia Ferrer s'han reunit per “planificar de manera coordinada la implementació de projectes emblemàtics que fomentin el desenvolupament econòmic, turístic i cultural als seus municipis, convertint així la comarca de Llevant en un referent en turisme cultural”. Són unes demandes que s'han presentat al Govern per al seu finançament. Així mateix, els tres municipis han emfatitzat la necessitat de treballar perquè el tren de Llevant sigui una realitat, i per això, han exigit al Govern central el finançament necessari per dur a terme aquest projecte. Així mateix, han defensat que "les infraestructures actuals es posin al servei del turisme cultural, mentre s´espera la realització del tan anhelat projecte del tren". I és que tant Soler com Ferrer i Servera han destacat la importància del turisme com a motor econòmic i cultural als seus municipis".

Esperem que per a la implementació dels altres "projectes emblemàtics" (no sabem quins) no haguem d'esperar tant com per el tren de Llevant.

Per cert, les cròniques assenyalen que "Mireia Ferrer recolza l'ús a la via verda fins a l'arribada del tren de Llevant, però alhora que es tinguin en compte les necessitats del municipi ja que el traçat actual finalitza Artà i Ferrer defensa que arribi fins a la costa gabellina".