El lloc on s'ha trobat el cadàver estava precintat per la policia local


Dimarts, 27 de febrer, legíem a Manacor digital que un indigent va trobar a la zona anomenada “Cova del Pirata” de Porto Cristo un cadàver calcinat. Al lloc dels fets van arribar efectius de la policia local i policia nacional, que en un primer moment no pogueren identificar el cadàver degut al seu estat. El cos estava carbonitzat damunt d’un llit. Posteriorment s’ha identificat com a Domingo Vidal, de 59 anys i natural de Capdepera, que va ser condemnat per l’assassinat de Maria Nicolau, a qui van cremar l’any 1996.
 

Recordem que el crim de la cuponera de Capdepera, va commocionar l’opinió pública. El seu cadàver va ser localitzat 10 dies després de la seva desaparició, cremat a l’abocador municipal de Son Terrassa. Per aquest crim van ser condemnat els germans Joaquin i Domingo Vidal, i el seu cosí  Pedro Gelabert “Nene”. En Domingo Vidal, que s’ha trobat cremat aquests dies, va ser condemnat a 18 anys de presó i el seu germà a 22 anys, en el judici celebrat el 1998. En Pedro “Nene” no arribà a ser jutjat, ja que morí abans d’una infermetat.
 

La premsa ha publicat varis articles en els que se recorda el crim de Maria Nicolau, la cuponera de Capdepera fa 28 anys. 

https://www.ultimahora.es/sucesos/ultimas/2024/02/29/2115085/crimen-mallorca-aparece-calcinado-uno-condenados-por-quemar-viva-cuponera.html

https://www.diariodemallorca.es/sucesos/sucesos-mallorca/2024/02/29/muere-quemado-porto-cristo-mallorca-98813434.html 

A Cap Vermell (en format paper)  vàrem informar a la secció Plaça des Sitjar i al forat de sa Plaça, a més de dedicar-li l’editorial: 




Imatges Manacor Digital/ Ultima Hora/ Arxiu Cap Vermell