Des d'avui (per dia 21 de juliol) el municipi de Capdepera disposarà d'un nou servei de grua, que estarà disponible les 24 hores del dia i els 365 dies de l'any i d'aquesta manera es resol un problema per a la retirada de vehicles mal estacionats o abandonats i millorarà la mobilitat al nostre municipi.

El regidor de seguretat ciutadana i mobilitat, Manuel Alberto Filgueiras ha mostrat la satisfacció de poder oferir aquest nou servei de grua als nostres residents i visitants. "Creiem que és una eina important per a millorar la mobilitat i la seguretat als nostres carrers, i aquest servei és un pas més en aquesta direcció. D'aquesta manera quan un veïnat no pugui treure el seu cotxe de casa per haver-hi algú aparcat al seu gual permanent, en uns minuts la grua haurà resolt el problema".



Nota de redació:
Recordem que en el ple de dia 20 d’octubre 2022 s'aprovà la " Modificació ordenança fiscal reguladora de la taxa pel servei d'immoblilització, recollida, trasllat i dipòsit de vehicles o altres objectes pesats o voluminosos mal estacionats o abandonats a la via pública o en altres indrets del terme municipal". que suposava un increment del cost del servei.