Detingut per 40 robatoris i furts en vehicles en miradors del Llevant de Mallorca

 

La Guàrdia Civil d’Artà ha detingut una persona de 71 anys d'edat i nacionalitat espanyola, com a presumpte autor de multitud de delictes de robatori i furt en l’interior de vehicles, fets comesos a miradors, mercats, fars i cales, així com punts emblemàtics freqüentats per turistes.

Després d'analitzar les darreres denúncies interposades per fets comesos majoritàriament sobre els vehicles de lloguer, la Guàrdia Civil va iniciar una investigació en què els agents van observar un denominador comú a totes elles, generalment es cometien sobre vehicles de lloguer estacionats en zones amb escassa vigilància, bé fracturant una finestreta o forçant el marc de la porta amb algun objecte tipus vareta.

Gràcies a la col·laboració ciutadana i després de fer-ne diverses comprovacions, els guàrdies civils van identificar el possible autor, es tractava d'un conegut delinqüent que compta amb un gran historial delictiu per fets similars, que malgrat la seva edat avançada segueix encara actiu. Un cop localitzat va ser detingut.

Amb aquest servei la Guàrdia Civil ha aclarit 40 delictes contra el patrimoni comesos tots a l'interior de vehicles.

Palma 2 de juliol de 2022.