Contenidors desbordats? 




















Les aparences de vegades (moltes vegades, pot ser) enganyen. Vist el contenidor de la portada, tothom pensem que esta clar que el servei de recollida esta desbordat i en aquest punt manquen contenidors per poder fer les aportacions de residus. I res més lluny de la realitat. Realment el problema ( o bona part d'ell) rau en que part de la població no recicla con cal . Les bosses se deixen al carrer davant del contenidors, amb els residus sense separar i sense comprovar si es troba ple o no.



Si un veïnat deixa una primera bossa a sota del contenidor, de vegades els següents  deixen les seves una darrera l'altra sense comprovar. A les imatges podeu veure com els contenidors no eren plens... i els fems acaramullats al voltant.



Un altre punt negatiu és l'infrautilització del servei de recollida de "trastos". Un sistema de recollida porta a porta,  sense cost, que es pot concertar amb una simple cridada gratuita. 

Lamentam insistir tant en el tema dels residus, però cal que tots prenem un poc de consciència ciutadana i valorem l'espai públic com una zona comunitària que cal respectar, alhora que es facilita la tasca dels treballadors que recullen els fems.