Alejandra Coco ens manifesta indignada: 

"Es veu que publicar lliurement opinions sobre les mancances de Capdepera / Cala Rajada amb la idea que es pugui millorar porta conseqüències.
Aquests són una sèrie de wasaps enviats al meu marit pel regidor de Medi Ambient de Capdepera arran d'uns comentaris meus al Facebook.

Indubtablement, si hi ha una campanya de Medi Ambient per controlar les finques del municipi i troben alguna irregularitat en la meva, assumiré les conseqüències. Però aquests missatges semblen més amenaces intimidatòries com a conseqüència d'haver expressat lliurement, i amb total correcció, les meves opinions."


Tot i que és una conversa privada, lo de "mis celadores" i "los que más tienen que callar, son los que mas por culo dan..." diuen molt poc del talant i la trajectòria democràtica del nou regidor. 
 
El que no creim de cap de les maneres, és que ho hagi fet a títol personal i sense cap tipus de coneixement de la resta de l'equip de govern. Ens havien comentat aquestes pràctiques, tot i que no ens aportaven proves per creure-ho. 

Davant aquesta vergonya, Dilluns hi aniran els celadors? No creieu que algú ha de dimitir?

L'assumpte durà coa!!!



Quico Martínez; el regidor de Medi Ambient, el segon per l'esquerra, camiseta vermella.