I un plec de recollida de fems i neteja insuficient.


No és la nostra intenció omplir les nostres pàgines d'imatges de fems i brutor del municipi. No és aquesta l'imatge que volem del municipi ni la que volem transmetre. Però cada vegada que publicam qualque queixa, ens sorgeixen exponencialment d'altres. Com aquesta de la portada, que ens diu que a Cala Gat fa dues setmanes que no es recull el cartró.



Una altra de Felipe Rodrigo, que ens diu que comparteix aquesta fotografia del contenidor de l'Avinguda Joan Carles I, entre LIDL i MERCADONA, (lloc on posen el radar habitualment) és un veritable perill, i porta mesos així.

A les xarxes socials es poden trobar moltes imatges de brutor a la que no podem més que associar a l'estiu i a la sobrepoblació del municipi en aquestes dates. Recodem que passam de 12.000 a més de 40.000 residents. I aquest increment no va a l'ensems amb la recollida de contenidors i personal de neteja.



Maria Orts ha publicat un seguit de fotografies entre el Centre Cap Vermell i l'Avinguda de l'Agulla. És evident que quan hi ha tanta gent sempre trobarem una relaxació en els comportaments cívics. 



Davant aquesta situació o s'afronta el problema seriosament o aviat haurem de menjar-nos, literalment, la merda. Escampar una cortina de fum amb festes i saraos per tal que mirem cap un altre lloc o reconèixer que, ara mateix, és el problema més greu que tenim al municipi. 



Tots els factors s'ajunten amb la manca de manteniment de les infraestructures urbanes que creen la sensació que aquí està tot permès, si els poders públics no fan, perquè ho hem de fer nosaltres. Mala lliçó per als més joves.



Tot plegat te el risc afegit, com per exemple aquestes llosques, que una brusca d'estiu, una mica intensa, pot portar totes aquestes llosques a la mar. Contaminar la mar i que els peixos s'ho mengin i passi a la cadena d'alimentació. 
Un vertader desastre!!!



Acabam amb una foto de Son Moll de Manuel Jesús Queirolo que ens mostra el que en 5 minuts va recollir la seva filla a la platja::



Com deien els padrins, si no hi ha més desastres és, perquè Déu no ho vol!