El diumenge 24 les portes del Refugi d’animals es varen obrir com cada matí però les va travessar més gent que mai.


 

 El dia va fer costat, fins i tot a estones feia una calorada. Els incondicionals de la Protectora no faltaren a la cita i per sort també gent nova s’hi va afegir.

Entre les deu del matí i les dues del migdia un riu de visitants varen venir a recolzar a les voluntàries i a aportar el seu granet d’arena en forma de donatius que ens aniran molt be per continuar amb la nostra tasca de esterilitzar moixos dels carrers, sacs de menjar, joguines, mantes i productes de neteja. Tota ajuda es molt valuosa per petita que sembli.
 

Es varen rifar lots de regals que ens varen fer arribar les empreses que tant i tant ens ajuden i que sempre tenen una resposta positiva per nosaltres:

Entrades cinema (4) al Cine Teatre Capdepera.

Lot productes cosmètics Farmàcia Sonia Garcia.

Lot productes cosmètics Avon de Natalia Medina.

Altaveu i 2 USB de la botiga Chip and Bits.

Tractament facial a Wellnes Studio 49 de Krystina Pavlova.

Sopar (o dinar) per 2 persones a S’Anima.

Massatge cervical a Kalma Pedicura (Monia).

Val de descompte a Tenda Bambi.

Berenar a Cafè Brooklyn (Artá).

 

El “perill” d’anar a una jornada de portes obertes a un refugi es que t’enamoris de un o més moixos i ja no puguis tornar a casa sense pensar que aquells ulls es mereixen mirar-te cada nit. Això ja es tot un èxit i de fet podem dir que de ben segur sortiran més de dues adopcions gracies a aquest esdeveniment. 

Un altre aspecte important de organitzar jornades així es la conscienciació de la gent que ens visita i esperem aconseguir que més d’un s’estigui plantejant seriosament  fer-se soci, apadrinar qualque moix de la colònia o donar-se d’alta al “teaming”. Us recordem que esser teamer de qualsevol associació tan sols costa un euro al mes.
 

Els mesos que venen per davant son complicats perquè com cada primavera ens arriba un allau de moixes embarassades, mares amb fills, nadons trobats, petits atropellats o perduts. 

Només en la mateixa setmana abans d’aquesta jornada ens han arribat dues moixes embarassades i dues mares cadascuna amb tres petits, apart de tres mascles. Set moixos adults i sis nadons que hauran de passar el control veterinari obligatori, vacunar i esterilitzar (en el cas dels adults). Es una despesa considerable només en una setmana i seguiran arribant molts més per desgracia. 

Per això agraïm de tot cor tota l’ajuda que ens pogueu donar, per petita que vos pugui parèixer per nosaltres es tot un mon. 
 

Que no organitzem cap altra jornada de portes obertes en els propers mesos no vol dir que no ens pogueu visitar en qualsevol moment. Esteu convidats a venir sempre que volgueu, vos obrirem les portes del refugi de bat a bat si vos decidiu a venir.  

 


Associació protectora d’animals de Capdepera.