Després de molts d'assajos, nirvis i emocions, el cap de setmana passat varem viatjar a Madrid els tres grups finalistes de la competició "Vive Tu Sueño" de la companyia Dancing Stars Events, acompanyats dels nostres primers "fans" que son els pares i mares dels alumnes. El cap de setmana va estar ple de experiències noves amb els ballarins de l'acadèmia Capricho. 

Capricho Crew. Ambient a l'exterior del teatre
 
Els tres equips que es presentaven a la final eren els de les categories Baby (Baby Boom Capricho), Infantil (Capricho Stars) i Open (Capricho Crew). També varem gaudir de la participació de María Izquierdo (alumna Infantil) que presentava una coreografia individual.
 

Capricho Stars esperant per a sortir a ballar

Els grups de baby, infantil i individual varen presentar les seves coreografies a la gala del diumenge dematí i el grup de open a la gala del mig dia. Tots varem gaudir d'un dia ple de ball i molt de nivell al campionat on es presentaven grups de tota Espanya. Davant del jurat varen sortir cinc grups de baby, deu grups de infantil i 18 grups de open. Els nostres nins varen pujar a l'escenari amb tota la seva força i la seva millor rialla. Les dues professores del Capricho Club volem donar les gràcies a tots els alumnes per les ganes i l'esforç que han dedicat a aquesta experiencia. Però no varem tornar a Mallorca amb les mans buides. Hem de donar la enhorabona a els alumnes de la categoria baby i la seva professora Virginia Vergel per el 3er premi que es varen endur els mes petits. Aquest premi els hi otorga el pas directe al campionat europeu que es celebrará en sepembre de 2017 a París.


Capricho Stars a l'escenari
 
Tornam amb les piles carregades i amb ganes de seguir treballant per poder viure experiències al món de la dansa.

Baby Boom Capricho a fora del teatre Padre Coloma










Vídeos:
- Categoria open: https://www.youtube.com/watch?v=ZPk0kXsAwKc&feature=youtu.be



Capricho Crew a la Gran Vía, abans de l'actuació

Capricho Crew als camerins



Sopar de grup Capricho Crew a Madrid
 3r premi Baby Boom Capricho