Dia 7 de novembre, es pot produir una remodelació de les àrees de govern.


 En Mateu  Melis entraria en l'equip de govern



En el darrer plenari de l'ajuntament de Capdepera, el batle va convidar als partits de l'oposició  PSM_Entesa i  Es Grup a entrar en l'equip de govern. Si bé el PSM, mitjançant un comunicat, va fer pública la seva intenció de no entrar-hi (http://www.capvermell.org/index.php/agenda/comunicats/13288-per-que-psm-entesa-no-entrara-a-l-equip-de-govern), Es Grup va manifestar la seva bona disposició a formar part del govern municipal.

ES Grup va emetre un comunicat informant de les seves "condicions", (http://www.capvermell.org/index.php/agenda/comunicats/13346-condicions-per-entrar-a-l-equip-de-govern),  condicions que  semblen haver estat acceptades "amb matisos" pels dos partits de l'equip de govern, PSOE i UCAP. Els partits de l'equip de govern pensen que aquests "matisos" seran assumits per Mateu Melis i entrarà en a formar part del govern municipal.
S'espera un comunicat que ho confirmi i en quins termes.

El batle, Rafel Fernández, ens informà que en el proper plenari de dia 7 de novembre es previst que se faci una redistribució de les àrees de l'equip de govern, amb l'incorporació de Mateu Melis d'Es Grup.