L'acte tingué lloc al Teatre de Capdepera



 L’Associació Amics de l’Escola de Música de Capdepera va lliurar diumenge, dia 3 de novembre, 30 beques als estudiants d’ensenyament oficial de l’Escola de Música de Capdepera que la sol·licitaren.

En un acte al Teatre municipal, al qual van assistir els alumnes, els pares, els col·laboradors i el batle de Capdepera, Rafel Fernández, i la regidora de Cultura, Carmen Corraliza, es va fer entrega, primer, d’un lot de llibres i quaderns de música als centres educatius: l’IES Capdepera, CEIP S’Auba, CEIP S’Alzinar i l’Escola de Música; donats per una antiga llibreria local.

En segon lloc, els organitzadors varen entregar un obsequi a tots els alumnes que han col·laborat amb l’Associació durant els concerts i activitats que han realitzat aquest any, un total de 42 nins i nines. I després, es van lliurar les beques als 30 alumnes.



Cal recordar que tots els doblers i el material s’ha aconseguit gràcies als col·laboradors que han participat en els actes o han fet una donació econòmica i amb la recaptació dels diferents espectacles. En total, el pressupost d’aquest any per a beques i obsequis ha estat de 9.130€.

A part, l’Associació Amics de l’Escola de Música, i gràcies a la donació d’una veïna de Capdepera, Angelika Beretta-KlausA.B.K, va entregar a l’Ajuntament dos violoncels per a completar el ventall d’instruments del centre.

 

L’acte va acabar amb l’actuació de l’Orquestra n’Aladern.



De cara al curs que ve, l’Associació té en ment assolir el cost de  l’orquestra n’Aladern infantil i juvenil, així com dotar de servei de wifi les aules de l’Escola de Música.

 
Els membres de l'associació d'Amics de l'Escola de Música.

 Jaume Fuster i Luís Cerrada van ser els encarregats de presentar l'acte.